Home

Parodi kong harald

Kong Harald fyller 80: - Han har en vidunderlig humor

 1. Kong Harald har ofte en vits på lur. Rune Andersen forteller at kong Harald så frem til å se parodien av seg selv. Publisert 18.02.2017, kl. 19.00 Del på Faceboo
 2. Kong Harald overgår både Harald Heide Steen jr. og Harald Eia i komisk talent, meiner Hegge, og særleg kongens Boris Jeltsin-parodi har imponert han. — Då mista eg munn og mæle, og tenkte egoistisk: Dette er eg den einaste som får oppleve
 3. Kong Harald har flere ganger blitt parodiert, og mange lurer nok på om Kongen selv synes det er morsomt. I et intervju i 2001 lettet han ifølge boken på sløret - og sa rett ut at han har humor: - Nå er jeg i den heldige situasjonen at jeg har sans for humor. Om parodiene sier Harald videre
 4. Kong Harald ble innlagt på Rikshospitalet den 25. september etter å ha hatt problemer med tung pust. Kongen ble blant annet testet for covid-19, som ble utelukket
 5. I Kongen forteller får vi kong Haralds egen fortelling om dagens Norge. Kongen snakker om forandringene som har funnet sted gjennom hans år som prins, kronprins og konge. Disse faller sammen med kong Haralds egen historie. Landet vårt har i løpet av noen tiår gjennomgått en enorm utvikling. I boka deler kongen sine tanker rundt både historien og dagens Norge, og berører tema som.
Dropper kongeparodi på 17

Kong Haakon (1872-1957) ble kjent for utsagnet «jeg er også kommunistenes konge». Men kan kong Harald også være muslimenes konge? Man kan jo for eksempel spørre Hege Storhaug og Rita Karlsen. Hans Majestet Kongen. Kong Harald V, født 21. februar 1937. Sønn av Kong Olav V og Kronprinsesse Märtha. Etterfulgte sin far som Norges Konge 17. januar 1991. Signet i Nidarosdomen 23. juni 1991. Barn: Prinsesse Märtha Louise og Kronprins Haakon. Valgspråk: Alt for Norg Harald 5 er Norges konge, sønn av kong Olav 5 og kronprinsesse Märtha. Han ble kronprins ved kong Haakon 7s død i 1957, og konge ved Olav 5s død 17. januar 1991. MS Kong Harald ble renovert i 2016 og har i dag et moderne arktisk-inspirert interiør. Om bord finner du tre restauranter, Multe bakeri og iskrembar, en badstue og et treningsrom. Ute på dekk kan du nyte utsikten fra et av de to boblebadene. Foran i skipet kan du ta deg en drink i den komfortable baren

Harald V (født 21. februar 1937 på Skaugum) er Norges konge, sønn av kong Olav V og kronprinsesse Märtha.Han etterfulgte sin far den 17. januar 1991 og ble da den første norske konge født i Norge på over 600 år (den forrige var Olav Håkonsson, som ble konge i 1380). Den norske kongefamilien tilhører det nordtyske fyrstehuset Schleswig-Holstein-Sonderburg-Glücksbur Harald er navnet på følgende norske konger: Harald 1 Hårfagre Harald 2 Gråfell Harald 3 Hardråde Harald 4 Gille Harald 5

Kongen god på Jeltsin-parodi - Bergens Tidend

Kong harald: Gullkorn fra kongen - sehe

Da kong Haralds far, kong Olav, ble alvorlig syk, ble Harald utnevnt som regent. Likevel satt Olav løpet ut, fram til sin død i 1991. Til DN fortalte kong Harald at det ikke blir noen forskjell. Under kong Harald er Norge og verden blitt mer globalisert, med flyktningkriser, terrorfrykt og økonomisk ustabilitet. - Man er ikke konge i henhold til et nedskrevet regelverk. Det er monarken selv, som individualist, som må gi det form og innhold. Kong Haakon og kong Harald har nok hatt en betydelig tøffere virkelighet rundt seg enn kong. Kongen med stor sans for humor: − Kong Harald dro en Jeltsin (VG Nett) Kongebiografi-forfatter Per Egil Hegge hevder kong Harald er et stort komisk talent I boken roser Kong Harald barnebarnet, Maud Angelica Behn, for talen hun holdt i sin egen fars bisettelse. Kongen mistet selv sin egen mor da han var tenåring. - Det var sterkt å høre den. Jeg. Fredag 25. september 2020 ble Hans Majestet Kong Harald V innlagt med tung pust på Rikshospitalet. Som følge av dette ble kongen sykmeldt. 8. oktober melder Slottet at han skal skifte en.

Kong Harald (83) er friskmeld

 1. Kong Harald og dronning Sonja skulle egentlig være til stede på Maihaugen i Lillehammer klokken 16 fredag ettermiddag, under markeringen av at Tuengen allé 1b, som er dronningens barndomshjem, står ferdigstilt. Ifølge Slottets nettside vil arrangementet gå etter planen, med dronningen til stede
 2. Kong Harald Se de private familiebildene tatt av dronning Sonja! Den fotografi-interesserte 83-åringen bidrar i ny kongebok. KONG HARALD: Under en ferd på kongeskipet «Norge», lærer bestefar kongen barnebarna å spille yatzy. FOTO: Dronning Sonja Vis me
 3. Kong Harald (83) blir torsdag innlagt på Rikshospitalet for å gjennomgå en operasjon for å skifte hjerteklaff, opplyser Slottet. Operasjonen skal skje fredag. Kong Harald gikk gjennom en operasjon av hjerteklaffen mellom hjertet og hovedpulsåren i 2005. Da ble det satt inn en kunstig hjerteklaff
 4. Kong Harald avbildet torsdag under markeringen av sesongslutten for kongeskipet. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB Kongen på bedringens vei, men forblir på sykehus til over helgen Kong Haralds tilstand er blitt bedre fredag, men han blir liggende på Rikshospitalet til over helgen
 5. Kong Harald gjennomgikk også en operasjon av hjerteklaffen mellom hjertet og hovedpulsåren i 2005. Det ble da satt inn en kunstig hjerteklaff. Slike hjerteklaffer har en levealder på 10 til 15 år
 6. Pris: 393,-. innbundet, 2020. Sendes senest i morgen. Kjøp boken Kongen forteller av Harald Stanghelle, Harald V (ISBN 9788248926375) hos Adlibris.com. Fri frakt. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibri

Fredag kom nyheten om at kong Harald (83) hadde blitt hjerteklaffoperert ved Rikshospitalet.I en pressemelding fra Slottet kom det frem at operasjonen var vellykket, og at kongens tilstand var god.. I pressemeldingen ble det også kjent at kong Harald er sykmeldt ut oktober som følge av hjerteklaffoperasjonen Kong Harald refererte til egen tro: - Sjelden jeg sier noe om mine bønner Skrevet av: NTB og Dagen - Del. I den nye boka «Kongen forteller» sier Hans Majestet at koronakrisen førte til at han opplevde det riktig å være åpen om sin tro. Nyheter Kong Harald fikk i 2005 satt inn en kunstig hjerteklaff. Slike hjerteklaffer har en levealder på 10 til 15 år. Det er derfor ikke uvanlig at slike inngrep må gjentas etter noe tid. Inngrepet ble utført via lysken med lokalbedøvelse, og kongen var våken under operasjonen som ble betegnet som vellykket Kong Harald ble friskmeldt 1. november etter hjerteklaffoperasjon og sykmelding, og torsdag formiddag var utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) første besøkende på programmet. Deretter fulgte audienser med nye ambassadører. Kong Harald var tilbake i godt humør og syntes å være i god form.

Kongen forteller av Harald Stanghelle Innbundet Norli

- Kongen har hatt en kort spasertur, og tilstanden er god, opplyser Bendz, som er overlege ved hjerte-, lunge- og karklinikken ved Oslo universitetssykehus, Rikshospitalet. Kong Harald ble hjerteklaffoperert ved Rikshospitalet fredag formiddag. Samme dag ble det klart at han blir på sykehuset til over helgen Kong Harald ble fredag hjerteklaffoperert ved Rikshospitalet. Operasjonen var vellykket, og kongens tilstand er god, opplyser Slottet. DEL. Kongen var våken under operasjonen, og inngrepet ble utført via lysken med lokalbedøvelse. Kongen vil være sykmeldt ut oktober Kong Harald: - Tror ikke de har tilgitt oss helt ennå Kongen mener selv han var for mye borte fra barna. ÅPENHJERTIG: I den nye boken «Kongen forteller» er kong Harald innom en rekke personlige temaer - deriblant forholdet til familien. Her er kongen og kronprins Haakon avbildet sammen med dronning Sonja og prinsesse Märtha Louise i 1987, mens kongeparet fortsatt var kronprinspar Trenger fortsatt utredning. 25. september ble kong Harald innlagt på Rikshospitalet med pustevansker. Kongen har vært sykmeldt etter at han ble utskrevet 28. september. Nå forlenges sykemeldingen på ubestemt tid, går det frem av en melding fra NTB. Les også: Politiker fra Høyre og fra Frp

Walter Wehus: Kongen din bok 2

Kong Harald, Monarkiet Kan kongen mene noe om noe som helst

Kong Harald gjennomgikk også en operasjon av hjerteklaffen mellom hjertet og hovedpulsåren i 2005. Det ble da satt inn en kunstig hjerteklaff. Slike hjerteklaffer har en levealder på 10 til 15 år. Det er derfor ikke uvanlig at slike inngrep må gjentas etter noe tid - i kongens tilfelle etter 15 år Kong Harald V har nå vært Norges konge siden 1991. I taler og intervjuer har derfor Kongen i over 20 år sagt mye og mangt - både om de store, alvorlige problemer verdens ledere sliter med å løse - og om dagliglivets utfordringer Kong Harald viser seg med all sin varme medmenneskelighet i denne lojale intervjuboken av Harald Stanghelle. Publisert: 14.10.20 kl. 15:47 Oppdatert: 14.10.20 kl. 18:23 Ideen er like god som den.

I boka gir kongen oss sitt unike blikk på Norge. Refleksjoner som får oss til å forstå oss selv som mennesker og nasjon. «Kong Harald viser seg med all sin varme og medmenneskelighet i denne lojale intervjuboken.» VG, terningkast Kong Haralds tilstand er god, opplyser livlegen hans Kong Harald har det bra etter hjerteklaffoperasjonen han gjennomgikk fredag, ifølge livlegen hans, Bjørn Bendz Kong Harald gjennomgikk også en operasjon av hjerteklaffen mellom hjertet og hovedpulsåren i 2005. Det ble da satt inn en kunstig hjerteklaff. Slike hjerteklaffer har en levealder på 10 til 15 år. Det er derfor ikke uvanlig at slike inngrep må gjentas etter noe tid, melder kongehuset. Inngrepet.

Kong Harald vil være sykmeldt ut oktober. Klokken 14 vil kongens livlege ha et kort møte med invitert presse på Rikshospitalet for å svare på spørsmål knyttet til inngrepet. Ikke uvanlig inngrep. Kong Harald gjennomgikk også en operasjon av hjerteklaffen mellom hjertet og hovedpulsåren i 2005. Det ble da satt inn en kunstig hjerteklaff Etter inngrepet ble kong Harald overført til intensivavdelingen ved Rikshospitalet for videre observasjon. Det var et medisinsk team ledet av kong Haralds livlege, overlege Bjørn Bendz, som sammen med overlegene Lars Aaberge og Kristian Eek ved Kardiologisk avdeling ved Rikshospitalet som gjennomførte operasjonen Kong Harald ble utskrevet fra Rikshospitalet mandag 28. september. Han ble innlagt tre dager før på grunn av tung pust. Kronprins Haakon overtok da kongens faste programposter. Tirsdag denne uken ble det klart at kongen fremdeles ikke var tilbake fra sykmeldingen, og torsdag overlot han gjennomføringen av audiens på slottet til kronprins.

Kong Harald og satanisme Om Kong Harald som var på besøk på det mørke fastland. Bildet viser en barnesangkor oppvisning i Vennesla som Kong Harald var til stede på. 4 mnd senere blir 3 av disse barna kidnappet og bortført til ukjen sted av Vennesla barnevern helt uten grunn.Hmm de to jentene er muligens plassert hos en rik famili «Alt for Norge» Minnemyntene preget under kong Harald V er relativt mange grunnet Lillehammer-OL. I den senere tid har utgivelsene i gull og sølv vært mer beskjedne. Den siste minnemynten i gull er foreløpig den utgitt til hundreårsjubileet for unionsoppløsningen i 1905. Under Harald Vs regentperiode takket vi farvel til norsk øremynt som myntenhet da 50-øren gikk ut av sirkulasjon i. Da kong Haakon i 1928 utnevnte en regjering utgått fra Arbeiderpartiet som fremdeles var revolusjonært, skal han ha sagt at «Jeg er også kommunistenes konge». Når kong Harald i 2020 i praksis repeterer Ernas analyse, kan man begynne å lure på om han også er «sammensuriets» konge. Kongen er redd for splittelse Kong Harald ble hjerteklaffoperert ved Rikshospitalet fredag formiddag. Samme dag ble det klart at han blir på sykehuset til over helgen. Han er samtidig sykmeldt ut oktober. Operert i 2005. Både kronprins Haakon og dronning Sonja besøkte kongen på Rikshospitalet fredag Kong Harald forteller i ny bok: Hyller Maud Angelica og beskriver følelsen da terroren rammet 22. juli. Kronprinsens trontale-debut: - Vi skal ta hverdagen tilbake. Kong Harald skrevet ut av sykehuset. Dronning Sonja om kongen: - Han er snart igjen på bena

Kong Harald blir torsdag innlagt på Rikshospitalet for å gjennomgå en operasjon for å skifte hjerteklaff. Kong Harald gjennomgikk også en operasjon av hjerteklaffen mellom hjertet og hovedpulsåren i 2005. Det ble da satt inn en kunstig hjerteklaff. Slike hjerteklaffer har en levealder på 10 til 1 Kong Harald Kongehuset - Jeg har aldri følt meg så maktesløs, sier kong Harald om besøke på Sundvollen, der han møtte pårørende til terrorofrene på Utøya 23. juli 2011 Kong Harald 80 år: - Jeg tenkte alltid at de som var 80 var utgamle, men jeg føler meg ikke utgammel selv. Kong Harald har ingen planer om å ta det med ro selv om han fyller 80. Å tre tilbake er uaktuelt, med mindre han får klar beskjed fra barna om at tiden er inne

Kong Harald var i svært godt humør da den nye ambassadøren fra til Norge fra Thailand, Karntimon Ruksakiati, kom inn som første besøkende i audiens på Slottet av tre ambassadører torsdag - Kong Harald har et sterkt engasjement for miljøspørsmål og et nært forhold til havet. Som kronprins var Kongen president i WWF Verdens naturfond i 20 år Kong Harald forlater Rikshospitalet tidligere i uken. Foto: Jil Yngland / NTB scanpix. Kong Harald ble fredag hjerteklaffoperert ved Rikshospitalet. Operasjonen var vellykket, og kongens tilstand er god, opplyser Slottet. Kongen var våken under operasjonen, og inngrepet ble utført via lysken med lokalbedøvelse Kong Harald gjennomgikk også en operasjon av hjerteklaffen mellom hjertet og hovedpulsåren i 2005. Det ble da satt inn en kunstig hjerteklaff. Slike hjerteklaffer har en levealder på 10 til 15 år. Det er derfor ikke uvanlig at slike inngrep må gjentas etter noe tid, melder kongehuset. Inngrepet skal utføres via lysken med lokalbedøvelse - Kongen er i god form og reiser hjem fra Rikshospitalet i dag, sier Kongens livlege, overlege Bjørn Bendz ved Hjerte-, lunge- og karklinikken ved Rikshospitalet i en pressemelding fra Slottet. Etter å ha vært på Rikshospitalet siden torsdag forlot kong Harald sykehuset i en Mercedes klokka 13.34. Kongen satt i baksetet på bilen

Audiologisk afdeling slagelse

NTB meldte at Kong Harald var død. Ordføreren røper hva han og kongen pratet om. Grenselos ved kongens bord. Theodor (8) og Inga Andrea (8) ønsket kongen velkommen. BILDESERIE. Kongen på Storjord og Rognan. BILDESERIE. Kongen på besøk i Saltdal. Årets beste befal kommer fra Nordland Kong Harald debarkerer kongeskipet Norge fra Dronningen i Oslo i slutten av september. Senere har han vært sykmeldt. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB. Kong Harald blir torsdag innlagt på Rikshospitalet for å gjennomgå en operasjon for å skifte hjerteklaff, opplyser Slottet Fredag ble kongen operert i hjertet. Han måtte skifte en hjerte-klaff. Operasjonen var vellykket. - Kongen har hatt en kort spasertur, og tilstanden er god. Det sa overlege Bendz i helgen. Søndag sa kronprins Haakon at kong Harald er fornøyd. Og at han er i god bedring etter operasjonen. Det meldte kanalen NRK. - Han har det bra MS Kong Harald was refurbished in 2016 and now features a modern, Arctic-inspired interior. On board are three different restaurants, the Multe bakery and ice cream bar, a sauna and fitness room. Out on deck you can enjoy the view from one of our two hot tubs

MS «Kong Harald» (kallesignal LGIY) er et hurtigruteskip eid av Hurtigruten AS, og ble overlevert Troms Fylkes Damibsselskap (TFDS) i juni 1993. Skipet var byggnummer 101 ved Volkswerft GmbH i Stralsund , Tyskland , og kontraktsummen var 320 millioner kroner Tre dager etter at Norges folkekjære konge ble skrevet ut fra sykehus etter en hjerteoperasjon blir han omtalt i den kanariske avisen Canarias 7 som «en uovervinnelig viking».. I saken som har fått overskriften «Kong Harald av Norge, den uovervinnelige viking» skriver de om Kongens helseproblemer og ekteskap. - Til tross for hans sviktende helse nekter 83 år gamle Harald å abdisere Kong Haralds hjerteoperasjon var vellykket Kong Harald ble fredag hjerteklaffoperert ved Rikshospitalet. Operasjonen var vellykket, og kongens tilstand er god, opplyser Slottet

Kong Harald får nå et område på Svalbard oppkalt etter seg. Av Silje Ludvigsen Fredag 20.09 2013. Del. Området er på 6500 kvadratkilometer, ligger helt øst på Svalbard og får navnet Harald den femte Land, melder NRK Under Harald Vs regentperiode takket vi farvel til norsk øremynt som myntenhet da 50-øren gikk ut av sirkulasjon i 2012. For å se Kong Harald Vs myntutgivelser, klikk her! Om Kong Harald V: Født: 21. februar 1937. Ektefelle: Sonja. Norges konge: 1991 - Valgspråk: «Alt for Norge» Forgjenger: Kong Olav Knut Arild Hareide om Harald Eias parodi, kona som Yoko Ono, Ropstad og partiets veivalg 23.01.2019 · 1 t 6 min Modig, raus og tydelig er ettermæle for lederen i KrF som trakk seg etter 8 år og som denne uken så sin gode venn Kjell Ingolf Ropstad utnevnes som en av 3 statsråder fra KrF Kong Harald har nok alltid bare hett Harald ja. Er enig at det er litt pussig i og med at både hans søstre og hans barn har dobbeltnavn. 0. Del dette innlegget. Lenke til innlegg Del på andre sider. Gjest Gjest 0 0 Gjest Gjest. Gjester · #8. Skrevet Juni 5, 2006 Kanskje Harald taler for seg Kong Harald og dronning Sonja gjør nemlig som foreldre og besteforeldre flest: De bytter på å tilbringe julaften med sine ulike barn og barnebarn. - Men vi gjør jo som alle andre - og går på besøk til hverandre i julen også, forklarte kong Harald litt lattermildt for et par år siden

Hans Majestet Kongen - Det norske kongehu

I den nye boken «Kongen forteller», som er ført i pennen av Harald Stanghelle, forteller kong Harald om dagens Norge og om den enorme utviklingen landet har vært gjennom. Kongen forteller også om familielivet, egne følelser og rollen som monark. Tidligere redaktør Harald Stanghelle(64) har skrevet boken basert på samtaler med kong Harald Kong Harald ble fredag innlagt på Rikshospitalet på grunn av tung pust, opplyser Slottet. Han er til utredning, og covid-19 er allerede utelukket

Harald 5 - Store norske leksiko

MS Kong Harald wurde 2016 renoviert und verfügt über eine moderne, durch die Arktis inspirierte Inneneinrichtung. An Bord gibt es drei Restaurants, die Bäckerei und Eisbar Multe, eine Sauna und einen Fitnessraum.Entspannen Sie an Deck in einem unserer zwei Whirlpools und genießen Sie den wunderschönen Ausblick. Im vorderen Bereich des Schiffs finden Sie eine gemütliche Bar, in der. Det nest siste kapittelet i boka «Kongen forteller», ført i pennen av Harald Stanghelle, er viet kong Haralds opplevelse av koronakrisen. - Vi var altså ikke mentalt forberedt. Det tok en stund før alvoret sank inn, sier kong Harald. Da han holdt sin tale til folket søndag 15. mars, var kong. Pris: 388,-. innbundet, 2017. Sendes innen 4-5 virkedager. Kjøp boken Kongen; Harald V av Norge av Per Egil Hegge (ISBN 9788202560461) hos Adlibris.com. Fri frakt. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibri

MS Kong Harald Hurtigrute

Kong Harald er innlagt med tung pust - ikke covid-19. Kong Harald er innlagt på Rikshospitalet. Kong Harald: - Landet vårt er i en alvorlig situasjon. Kongen deltar ikke i statsråd fredag. Kongen er sykmeldt med virusinfeksjon. Gratulasjonene strømmer på til kongen på 82-årsdagen Kong Harald besøker militærøvelsen Cold response. Foto: Torbjørn Kjosvold / Forsvaret / NTB scanpix. I tillegg til disse pliktene som er omtalt i Grunnloven, har Kongen påtatt seg mange oppgaver som følge av sin Kongegjerning: Møter og audienser. Nesten alle hverdager har Kong Harald audienser eller møter på kontoret sitt på Slottet Der ligger kong Harald nå innlagt. Årsaken til at kongen ble lagt inn, er tung pust. Det skriver nyhetsbyrået NTB. Slottet sier det er utelukket at kongen er smittet med korona. Han blir nå undersøkt av leger. De skal prøve å finne ut hva som er årsaken til at kongen har fått vansker med å puste, ifølge NTB Kong Harald fyldte 80 år den 21. februar 2017, mens dronning Sonja bliver 80 den 4. juli 2017. Parret blev forlovet i marts 1968 og giftede sig den 29. august i Oslo Domkirke. I 1971 blev de forældre første gang til datteren prinsesse Märtha Louise, og to år senere kom sønnen prins Haakon Magnus til verden

å: Det er kjent at Kong Harald begynner å dra på årene og han vil nok ikke leve uendelig.Faren, Kong Olav, ble 87 år. Kong Harald er vel nå 74. Begge var idrettsmennesker, men jeg tror nok at faren var mer aktiv. Kong Harald har dessuten i de siste årene vært plaget både av kreft og hjerteproblemer Kong Harald ble lagt inn på grunn av tung pust og er nå under utredning. Det skriver Konghuset på sine hjemmesider. - Hans majestet kong Harald ble i dag tidlig innlagt på Rikshospitalet, opplyser Slottet fredag morgen. Kongen, som ble 83 år i februar, er sykmeldt i forbindelse med innleggelsen Kong Harald om verdensutviklingen: - Synes det minner ubehagelig om mellomkrigstiden. Kong Harald var livredd for oppgaven som ventet ham da faren døde. I dag ser han ikke bort fra at dronning Sonja har reddet det norske monarkiet Kong Harald skal hjerteklaffopereres Kong Harald (83) blir torsdag innlagt på Rikshospitalet for å gjennomgå en operasjon for å skifte hjerteklaff, opplyser Slottet. Operasjonen skal skje fredag. Kong Harald debarkerer kongeskipet Norge fra Dronningen i Oslo i slutten av september. Senere har han vært sykmeldt Da kong Harald innså alvoret i koronakrisen, holdt han en tale for å bidra til å samle nasjonen. Han gjorde noe han sjelden gjør: refererte til sin egen tro

Harald V - Wikipedi

- Kongen er i god form og reiser hjem fra Rikshospitalet i dag, sier Kongens livlege, overlege Bjørn Bendz ved Hjerte-, lunge- og karklinikken ved Rikshospitalet i en pressemelding fra Slottet.. Etter å ha vært på Rikshospitalet siden torsdag forlot kong Harald sykehuset i en Mercedes klokka 13.34 Kong Harald ble fredag morgen innlagt på Rikshospitalet, opplyser Slottet. Kongen er i forbindelse med innleggelsen sykmeldt, skriver Slottet videre. Innleggelsen betyr at kronprins Haakon leder statsråd fredag Kong Harald blir torsdag innlagt på Rikshospitalet for å gjennomgå en operasjon for å skifte hjerteklaff, opplyser Slottet. Operasjonen skal skje fredag. Kong Harald gjennomgikk også en operasjon av hjerteklaffen mellom hjertet og hovedpulsåren i 2005. Det ble da satt inn en kunstig hjerteklaff

Harald - norske konger - Store norske leksiko

Kong Harald: - Landet vårt er i en alvorlig situasjon Kongehuset avlyser alle arrangementer fram til påske. Kong Harald oppfordrer alle til å delta i dugnaden for å begrense smittespredning Vår alles kjære Hans Majestet Kong Harald ble lagt inn på rikshospitalet den 25. september. Dette opplyste slottet via en pressemelding, årsaken til innleggelsen var grunnet tung pust. De bekreftet også i samme pressemelding at kongen ikke var smittet av Covid 19. Kongen måtte tilbringe helgen på sykehuset, og har nå blitt sykemeldt til og [

 • Gasthof krone lechaschau speisekarte.
 • Flugsicherheitsbegleiter jobs.
 • Braunschweigisches landesmuseum wolfenbüttel.
 • Konferansestoler ikea.
 • Dominerende personlighet.
 • Bar hannover mitte.
 • Marky mark hits.
 • How to force quit mac.
 • Juvfossen blefjell kart.
 • Virkelighedens rejsehold.
 • Hur länge är livstids fängelse i usa.
 • Hernan cortes geburtsdatum.
 • Ashtanga yoga bodø.
 • Poncho schwarz mit fransen.
 • Sony ubp x800 vs panasonic ub700.
 • Deutsche demokratie einfach erklärt.
 • Best highlighter.
 • Hva er viktig i barnehagen.
 • Folgefonna løypekart.
 • Elektrisk påhengsmotor biltema.
 • Røde kors førstehjelp.
 • Pension dorfer facebook.
 • Langtransport planter.
 • Online stadtbibliothek.
 • Wildpferde in frankreich.
 • Vinterfestuka 2018 program.
 • To på rømmen engelsk.
 • Bjørn farlig for mennesker.
 • Kjøpe grus i sekk oslo.
 • Sjøgren syndrom smerter.
 • Hobby 650 kfu 2008.
 • Selen vitamin.
 • 30 seconds to mars medlemmer.
 • My polacy krefeld.
 • Sayap kiri terbaik.
 • Pokédex pokémon go complete.
 • Karolinelund fredagsfest.
 • Fantorangen sang.
 • Rechtsanwalt ausländerrecht stuttgart.
 • Bad wildbad mtb marathon 2017.
 • Film fra 1983 kryssord.