Home

Utstillinger tromsø

Utstillinger Tromsø - rammeverksted rammeverksteder bildemontering plexiglass verksted rammer rammebutikk interiørdesign gallerier plastprodukter rammemaker. Besøk våre utstillinger. Se og oppdag våre produkter og snakk med en av våre dyktige medarbeidere. Finn nærmeste showroo Bli student ved UiT Norges arktiske universitet. Et av Norges breddeuniversiteter, med studietilbud på ti steder: Tromsø, Harstad, Narvik, Alta, Hammerfest, Kirkenes, Mo i Rana, Bodø, Bardufoss og Svalbar Postboks 6900, 9299 Tromsø byarkivet@tromso.kommune.no Telefon, arkivar: Anna Fina Broks Haugen: 40105321 Telefon, byarkivar: Johanne Lunga: 90212445. Utstillinger Verdensteateret. Verdensteatret er Norges eldste kommunale kino som ble bygd til dette formålet og fremdeles drives som kino Back Om Galleriet Utstillinger Hva skjer Kontakt oss Kunstnere Keramikk & Glass Rammeverksted Leie galleriet Om oss Om Galleriet Utstillinger Hva skjer Kontakt oss Kjøp på nett. Scroll . GALLERI RAMMEverksted ATELIER Galleri NORD - Sjøgata 7 Tromsø - 46 80 04 62.

Tromsø Hundeklubb og Norsk Dalmatiner klubbs utstillinger 29. og 30.8.2020. På grunn av spesielt regelverk i forbindelse med økning i koronautbrudd i flere land, vil det sannsynligvis komme en del dommerendringer, samt at det blir iverksatt streng kontroll mht ankomst, smittevern o.l. Det vil f.eks. ikke bli anledning til å sette opp telt Strandgata 30, Tromsø Finn fram med kart. Postadresse. Postboks 319, Sentrum 9254 Troms. Flagg Tromsø 2015-2020. 01.03.2015 - 31.01.2020. Flagg Tromsø er et pågående utendørs flagg prosjekt kuratert av Randi Grov Berger. Les me

Den viktigste bruksegenskapen hos norske hunder er at den skal kunne fungere som familiehund, både mentalt og på turer i skog og mark. I raseavl er det viktig at hundene har de egenskapene rasen skal ha,og på utstillinger bedømmes hver enkelt hund opp mot den offisielle rasestandarden Utstillinger. Den eldste utstillingen er om det tyske slagskipet Tirpitz i en x-tysk ammunisjonsbunker fra høsten 1940. Her fortelles historien om Tirpitz, som lå i norske fjorder fra 16. januar 1942 til det ble bombet og snudd rundt 12. november 1944

Velkommen til NKK Tromsø Publisert: 03.08.2020 | Sist oppdatert 20.09.2020 NKKs internasjonale utstillinger i Tromsø 19.-20. september 2020, avholdes i tråd med smittevernreglene Adresse: Sjøgata 2, 9008 Tromsø Hvordan kommer du deg dit: Ligger i Tromsø sentrum i Storgata. Severdigheter i nærheten: Nordnorsk Kunstmuseum Tromsø Museum. Historiske utstillinger, lokal kultur, nordlys, arktisk dyreliv og mer. Adresse: Lars Thørings veg 10, 9006 Tromsø Hvordan kommer du deg dit: Fra byen kan du ta buss 37 mot Røstbakken Handle - Oppleve - Skape Vi har blitt et kunsthåndverkmuseum med fokus på kreativitet, deltagelse, aktivisme og skaperglede Resultater fra NKK Tromsø! Resultater fra NKK Tromsø! NKK ønsker velkommen til internasjonal eksteriørutstilling med valpeklasser (6-9 mnd) på Mandelasletta i Tromsø 26. mai! Publisert: 12.04.2019 12:46 . Følg resultatene og les kritikkene direkte her. PM og dommerinformasjon

Tromsø Kulturhus . 04-12-2020 Fra 19.00 til 20.00. Adventskonsert. 06-12-2020 Fra 15.00 til 15.45. Julekonsert. 10-12-2020 Fra 18.00 til 18.45. Julekonsert. 11-12-2020 Fra 18.00 til 18.45. Samisk samspill. Velkommen til samisk samspill. Tilbudet er et samspilltilbud med samisk foku Utstillinger fra 15. juni, vil gjennomføres med kun norske dommere. Dommerlister publiseres særskilt for aktuelle utstillinger, påmelding åpnes når dommerlistene er klare. Tabellen under viser planlagte, ikke avlyste, arrangement. Vi kan foreløpig ikke si noe om hvilke grupper som går hvilke dager eller annen informasjon om program

Utstillinger Tromsø bedrifter gulesider

Den kulturelle skolesekken (DKS) er et kunst- og kulturprogram for grunnskolen finansiert av statlige spillemidler og en kommunal egenandel. Gjennom dette programmet skal alle grunnskolene få profesjonelle kunst- og kulturopplevelser i form av forestillinger, utstillinger, konserter og kunstnerverksteder Arrangere utstillinger og demonstrasjone; Formidle husfllid til barn og unge; Velkommen som medlem! Har du lyst til å bli medlem kan du enten gå inn på hovedlagets hjemmeside eller ta kontakt med oss. Kontingenten er p.t. kr. 640,- pr år Troms elghundklubb. Velkommen som medlem. Medlemmer i TROEHK er gjennom klubbens medlemskap i NEKF tilsluttet Norske Elghundklubbers Forbund, og underlagt NEKFs lover og vedtak

Tromsø - Utstillinger Kinnarp

  1. Alfheim aktivitetshus tilrettelegger kultur- og fritidstilbud for funksjonshemmede i alle aldre i Tromsø kommune. Vi gir veiledning i forhold til støttekontakter, miljøarbeidertjenesten, lærere, foresatte, enkeltbrukere samt motivering og veiledning
  2. utter fra sentrum av byen. Her finner du et arktisk akvarium, kunnskapsbaserte utstillinger, panoramakino og gave- og suvenirbutikk. Hvis du liker planter og blomster bør du besøke verdens nordligste botaniske hage, drevet av Universitetet i Tromsø, hvor du også finner Universitetsmuseet i Tromsø
  3. Sara Fabricius med familie flyttet fra Kristiania til Tromsø i 1893. Kort etter århundreskiftet leide de seg inn hos forretningsmannen Johan Rye Holmboe i Storgata 95, hvor Perspektivet Museum i dag holder til. Fem år senere forlot Sara Tromsø for å utvikle sitt malertalent i Paris
  4. Andre severdigheter i Tromsø er bl.a. Tromsø domkirke fra 1861, Polarmuseet (som forteller om byens fortid som sentrum for ishavsfangst og utgangspunkt for ekspedisjoner i Arktis), Tromsø Museum Universitetsmuseet (Nord-Norges største museum med natur- og kulturhistoriske utstillinger), Nord-norsk Kunstmuseum - samt Polaria, et opplevelsessenter med temaer om polarområdene

Fremtidige Tromsø-kunstnere. I tredjeklassen på kunstlinja på Breivang er de 23 elever, og fire gutter. På tre-fire uker lager de nye utstillinger som blir bedømt av lærer Bibliotekstudentene i Tromsø vil ikke bare tørrsvømme. Nå har de for første gang laget egne utstillinger på Tromsø bibliotek. I flere uker planla, samlet og bestilte de inn relevant materiale, tegnet, klippet og fikk utløp for sin kreativitet. Hele biblioteket ble fylt med utstillinger for barn, ungdom og voksne Postboks 6900, 9299 Tromsø byarkivet@tromso.kommune.no Telefon, konstituert byarkivar Anna Fina Broks Haugen: 40105321. Brøytefilm fra 1963 Snøen laver ned vinterstid, og plogene må statig ut på nye økter. Denne filmen fra 1963 er en demonstrasjon av brøyteutstyr fra den tiden Utstillinger Og Utstillingslokaler Troms - rammeverksted rammeverksteder bildemontering plexiglass verksted rammer rammebutikk interiørdesign gallerier.

Tromsø ligger 350 kilometer nord for Polarsirkelen og er den største byen i Nord-Norge.Hit kommer folk langveis fra for å se nordlyset danse over nattehimmelen om vinteren eller for å gå på fjellet under midnattssolen en sen sommerkveld.. Byen er omkranset av storslått natur og byr på gode muligheter for utendørsaktiviteter som vandring, fiske, kajakkpadling og hvalsafari Din e-post adresse *. Nordnorsk Kunstmuseum 77 64 70 20 nnkm@nnkm.no 77 64 70 20 nnkm@nnkm.n I denne utstillingen er det Tromsø som poserer, med mennesker og miljøer som fotografiske bruddstykker av byens nære og fjerne fortid. Gjenkjennelig for noe. Gå til innhold. Midlertidig stengt! Vi produserer nye utstillinger i alle etasjer, og holder derfor for tiden stengt. Første nye utstilling om Cora Sandel åpner 14. november Vi produserer nye utstillinger i alle etasjer, og holder derfor for tiden stengt. Grunnet smittesituasjonen i Tromsø er åpning av utstillingen «Maledrømmer» utsatt inn til videre. Besøk gjerne utstillingen Gatelangs med fotograf Knut Stokmo på Veita Shopping, plan 3 Gjennom 12 år med ca. 70 utstillinger og et tett samarbeid med kunstnere har galleriet tilegnet seg betydelig kunnskap og erfaring med å formidle kunst og å se løsninger i kunstnerisk sammenheng. Fra plassering av enkeltverk til integrering av kunstneriske verk - i det private og i det offentlige rom. Selve kunstopplevelsen oppleves forskjellig, avhengig av interesse, uttrykk og kompetanse

Utstillinger ved Norges arktiske universitetsmuseum Ui

  1. Utstillinger under Norsk Miniatyrhundklubb Utstillingskomité: Alle utstillingsrelaterte spørsmål rettes til utstillingsleder Anniken Holtnæs 91759006 utstillingsleder@nmhk.net Hold deg oppdatert om våre utstillinger på facebook Utstillinger 2019 Letohallen / Eidsvoll 2. og 3. Mars alle raser PM - Lørd. 2. Mars. Statistikk PM
  2. utstillinger . Her vil du finne bilder av separatutstillinger og eventer som er blitt holdt hos Galleri NORD. Kunne du tenke deg å ha separatutstilling hos oss? Ta kontakt med oss på post@gallerinord.no Galleri NORD - Sjøgata 7 Tromsø - 46 80 04 62 - post@gallerinord.no
  3. Utstillinger Nord-troms - rammeverksted rammeverksteder bildemontering plexiglass verksted rammer rammebutikk interiørdesign gallerier plastprodukter rammemaker.
  4. Program Tromsø Hundeklubb og NKKs utstillinger i Tromsø Her kommer program for begge klubber: Tromsø Hundeklubb: Program THK med PM siste2 Norsk Kennel Klub: Program Tromsø 2017 3utg Alle skal ha
  5. Christian Hansen ble født i Tromsø i 1863 og etablerte i ung alder sitt eget atelier i byen. Som ung mann reiste Hansen for å dokumentere de store fiskeriene i Lofoten og Finnmark. Senere festet han også en rekke interessante motiver fra Tromsø til glassplatene. Men det er først og fremst som portrettfotograf han har satt spor etter seg

Nye utstillinger i Tromsø; Utstillingen stod på Rådhusplassen i Oslo under konferansen, men den er nå flyttet til Tromsø. Skuelystne kan ta utstillingen nærmere i øyesyn utenfor Polarmiljøsenteret/Polaria. Du kan lese mer om utstillinga her Dette kan for eksempel være festivaler, overnatting i skoler/barnehager, konserter, utstillinger, forestillinger eller skolerevyer. Vi kan gjennomføre uanmeldt kontroll i forbindelse med slike arrangement. Det er laget en lokal forskrift for Tromsø kommune om dette

Utstillinger - Tromsø kommun

  1. Vi produserer nye utstillinger i alle etasjer, og holder derfor for tiden stengt. Til sammen gir dette et annerledes perspektiv på Tromsø. Gjennom tidene er det blitt hevdet at mennesket har en iboende evne til religiøs opplevelse, og at dette også gjelder for det moderne mennesket
  2. Utstillinger om polarhistorie, både ishavsfangst og polarekspedisjoner. Søndre Tollbugate 11. Macks bryggeri Macks bryggeri er verdens nordligste bryggeri, hvor du kan bli med på omvisninger. Tromsø Museum Universitetsmuseet er landsdelens eldste museum, grunnlagt 1872. Museet har bl.a. avdelinger for geologi, zoologi, arkeologi,.
  3. Perspektivet Museum: Flotte utstillinger - Se 242 reiseanmeldelser, 53 objektive bilder og gode tilbud på Tromsø, Norge på Tripadvisor
  4. Velkommen til Tromsø Hundeklubb og Norsk Dalmatiner klubbs utstillinger 3. og 4.9.16. På tross av færre deltakende raser (fuglehunder, med unntak av breton, fikk ikke lov av FKF å delta, samt at noen andre raseklubber har sagt nei p.g.a. at de har utstilling samme helg), så har vi i år flere påmeldte enn i 2015
  5. Klubbens utstillinger Norsk dalmatiner klubb arrangerer en rekke utstillinger og tilstelninger av forskjellige slag gjennom året, det være seg offiselle spesialutstillinger (bare for dalmatiner), open shows (uoffisielle utstillinger) eller valpeshow for alle raser
  6. Resultater fra THK og NDKs utstillinger i Tromsø 3. og 4.9.2016. Se resultatene her: THK: resultater-thk-03092016 NDK: resultater-ndk-04092016 Bilder finnes et annet sted på siden
  7. Tromsø HK og Norsk Dalmatiner klubbs utstillinger 2. og 3. september 2017. En en vellykket utstillingshelg i Tromsø er over. Her kommer resultatene for 2. og 3.9.2017. Resultater Tromsø Hundeklubb: THK BIS og grupperesultater høst 2017. Bilder fra utstillingen finner du her. Resultater Norsk Dalmatiner klubb: NDK BIS og grupperesultater.

Galleri NOR

  1. Tromsø. Karlsøyveien 18 Åpningstider: mandag - fredag 08.00 - 16.00. Besøk showroom. Trondheim. Kjøpmannsgata 37 Alle våre avdelinger og showroom har utstillinger utarbeidet for å gi deg inspirasjon til ditt neste kontor
  2. På Tromsø Museum finner du en rekke utstillinger som gir deg innsikt i nordnorsk historie og natur. Fra naturens spennende dyreliv og Jordas egen historie til fortellingene om den samiske kulturen, om steinalderfolk og vikinger i nord, og en rik samling kunst fra nordnorske kirker
  3. Polaria ble etablert i forbindelse med flyttingen av Norsk Polarinstitutt til Tromsø. Gjennom kunnskapsbaserte utstillinger laget i samarbeid med forskere fra Framsenteret, skal Polaria speile noe av klima- og miljøforskningen som foregår i arktiske strøk
  4. Tromsø og dens spektakulære omgivelser ligger 69 ° nord, og er det perfekte stedet for arktiske eventyr. Omgitt av fjorder og røffe fjelltopper som forblir snødekte store deler av året, ligger Tromsø på østsiden av Tromsøya, og er knyttet til fastlandet av en bro

Tromsø Hundeklubb Utstillin

  1. Troms Filatelistklubb ble etablert 8. november 1927, og er en av landets eldste og største. Det er en aktiv klubb med stor variasjon i samleområder blant medlemmene. Mange medlemmer er aktive som utstillere, og klubben har arrangert flere nasjonale og regionale utstillinger
  2. Nordnorsk Kunstmuseum: Fine utstillinger - Se 261 reiseanmeldelser, 154 objektive bilder og gode tilbud på Tromsø, Norge på Tripadvisor
  3. Utstillinger. Hilde har deltatt på en rekke utstillinger de senere år. 2013 Galleri Brevik. I september 2013 holdt Hilde separatutstilling på Galleri Brevik i Tromsø. Utstillingen hadde tittelen Pust. Se flere bilder fra utstillingen her. 2012. Galleri Nord-Norge
  4. Telemuseet, tidligere Norsk Telemuseum, var et norsk museum som hadde utstillinger og samlinger av telekommunikasjonsutstyr flere steder i Norge.Museet ble opprinnelig opprettet som etatsmuseum for Televerket i 1992, men ble omgjort til en selvstendig stiftelse fra 1. januar 2002. Museet var i all hovedsak finansiert av Telenor
  5. 10. oktober 1923, Tromsø På sine første utstillinger presenterte H. arbeider i et nonfigurativt billedspråk, som han imidlertid raskt forlot til fordel for en naturalistisk uttrykksform. I de senere år har han hovedsakelig vist surrealistiske komposisjoner preget av en gjennomgående pessimistisk verdensanskuelse, gjerne med politiske eller litterære overtoner

Forsiden - KRANE GALLERI & RAMMEVERKSTED A

Polaria ble opprettet i forbindelse med flyttingen av Norsk Polarinstitutt til Tromsø. Gjennom kunnskapsbaserte utstillinger laget i samarbeid med forskere fra Framsenteret, vil Polaria speile noe av klima- og miljøforskningen som foregår i polarområdene aktuelle utstillinger . I 2020 finner du mine malerier en rekke steder i landet, fra Tromsø i nord til Risør i sør.. Utstillinger. Arkitektkollektivet Felleskapsprosjektet å Fortette Byen (FFB), Meahccetrošša/Matatu, Karasjok, 2011. Fellesskapsprosjektet å Fortette Byen består av en gruppe arkitekter basert i Oslo og Tromsø. Prosjektet er en uavhengig plattform for kritisk undersøking av arkitektur Samlinger og utstillinger på Tromsø Museum. Museet består av to vitenskapelige seksjoner: seksjon for naturvitenskap og seksjon for kulturvitenskap. Hver seksjon har store samlinger som dokumenterer mer enn 100 års utforskning av landsdelen og andre nordlige områder

Tromsø Kunstforenin

Galleriet - KulturHuset Tromsø

Utstilling - Norsk Kennel Klu

Reidar Østvik har hatt bilder med i prestisjetunge, juryerte utstillinger, både i Tromsø og i Trøndelag, utstillinger som kan kalles distriktenes svar på Høstutstillingen i Oslo. I tillegg har han blant annet stilt ut på Tautra, og hatt en rekke utstillinger i regi av kunstforeninger rundt om i Trøndelag P. har utført en rekke dekorative skulpturer til bygninger og hageanlegg. Han deltok ofte i konkurranser bl.a. om utsmykkingen av Ankerbroen (1932/33) og om Borregaard-monumentet (1935). P. leverte utkast til Richard With-byste i Tromsø (ca. 1926) og til Roald Amundsen-monument samme sted (1934) etter innbydelse sammen med tre andre billedhuggere, men fikk ikke oppdragene Sin tidligste barndom tilbrakte S. i Varanger der hans samiske foreldre drev butikk. Tre år gammel mistet han dem under tragiske omstendigheter. S. vokste opp hos besteforeldrene i Bugøyfjord, men som skolegutt flyttet han til Vardø. Arven fra foreldrene gav S. mulighet til fortsatt skolegang. Han begynte på middelskolen og hadde bl.a. den viktige same-talsmannen Isak Saba som lærer

Vinteren 2020 tar vi pulsen på norsk kunsthåndverk, med en massiv utstilling av materialbasert samtidskunst. Årsutstillingen arrangeres hvert år av Norske Kunsthåndverkere og i 2020 skal den vises her i Tromsø. Vi ser fram til en spennende og utfordrende utstilling, full av kontraster og nye retninger for kunsthåndverk utstillinger. Ektemannen kom med en klar beskjed: - Jeg vil at du skal fotografere dette, Gry. Hele veien. Helt til etter at jeg er død. Hun inviterer til et sted i Tromsø der du neppe har vært før. Til toppen Kontakt oss: Rådhusgata 3, boks 2515, 9272 Tromsø Tlf. 915 07760 Utstillinger. I dagens situasjon, har vi to permanente utstillinger. Disse er svært godt besøkt. Spesielt populært er utstillingen «Rorbu», som viser møbler og innredning fra de tradisjonelle fiskestedene i Tromsø-området. En annen utstilling er «1800», som tar deg med på en reise som spenner over nesten hele 1800-tallet

Tromsø er en vakker by kjent for den karakteristiske trebebyggelsen. Norges arktiske universitetsmuseum. Her finner vi interessante utstillinger om samisk kultur, nordlyset, arktiske dyr, geologi og mye mer. Et lærerikt besøk før vi vender snuten hjem igjen med mange nye minner, og kanskje noen julegaver, i kofferten Utstillinger om vikinger i nord, kirkekunst, samisk mote og Dyr du skulle ønske ikke fantes som er i Tromsø as we speak. Det er et samarbeide mellom Naturhistorisk Museum ved Universitetet i Oslo og Aschehoug forlag Tromsø er den ideelle destinasjonen for deg som ønsker å kombinere storslått natur med kultur, historie og kulinariske opplevelser. Den sjarmerende byen Tromsø er en viktig kjerne for kultur, med et bredt utvalg severdigheter, og uansett hvilken tid på året det er, vil du finne mye å utforske, se og gjøre Detaljer: Utstillinger og kaf Sted: Kvaløysletta Husflidslag julemesse på Tromsø Museum Detaljer: Hjemmelagde produkter og boder. Julemarked på Yttersida. Tid: 23. november fra 11.00-16.00 Sted: Arrangert av Hillesøy Husflidslag, Sommarøy Detaljer: Julegaver, boder og kaf. Runi Langum sine utstillinger. 1992 Tromsø Kunstforening. 1993 Tegneforbundet, Oslo. 1994 Stavanger Kunstforening. 1997 Moss Kunstforening. 1998 Galleri Almeningen. 2002 Kihlegalleriet, Horten. 2004 Tiden i øyeblikket, Trondheims Kunstforening. 2004 Galleri Gohli, Tønsberg

Tromsø Forsvarsmuseu

Nordiske/internasjonale eksteriørutstillinger - Norsk

Avbestill de fleste hoteller. Sammenlign 29 hoteller i Tromsø, Norge og finn hoteller til gode priser med Hotels.com prisgaranti. Bestill her og samle gratisnetter med Hotels.com Rewards Tromso Museum, Tromsø: Se anmeldelser fra reisende, artikler, bilder og gode tilbud for Tromso Museum i Tromsø, Norge på Tripadvisor Vi beklager ! Det har oppstått en feil på siden. Prøv å oppdatere siden, eller prøv igjen senere. Hvis du fortsetter å se denne feilmeldingen, kan du kontakte oss på hjelp@neumann.n Paradoksalt nok utgjør utstilt søppel en av årets mest verdifulle utstillinger, selv om formidlingen krever mye av tilskueren. Universitetet i Tromsø feirer sitt femtiårsjubileum, noe som har blitt markert med utstillingen «ARV» på Tromsø Museum utstillinger. om museet. les om nord-troms museum. finn ut mer. kulturhistorien i nord-troms. besØk oss. se vÅre faste utstillinger. kalender. se kommende arrangementer. digitalt museum. museets fotosamling. anlegg i regionen. vÅre anlegg i nord-troms. aktuelt. 14. oktober 2020

Utstillinger i 2021. by Per Ola Wahlquist · Published februar 19, 2020 · Updated februar 19, 2020. Det søkt NKK om å avholde følgende utstillinger i 2021; Hovedklubben: Drammen 27.02 Avd Troms/Finnmark: Tromsø 11.06.2021, frister 21.05.2021 og 28.05.2021.. I Nordlys 8.10 kan vi lese om U16-gruppa som har jobbet målretta i to år med å gjøre Tromsø til en tryggere by for ungdommen. Jobben har gitt resultater, blant annet har ungdommen fått tett. Sist oppdatert 21.10.20. Basert på NKKs og NDFs preliminære terminlister, endringer kan komme. Oppdateres etter hvert som arrangørene melder fra om dommere og klargjør for påmelding på web. 24. okt Vestland DHK Bergen Vidar Grundetjern (N) 10. okt manuell/web liljadachs@gmail.com 25. okt Vestland DHK Bergen Irene Krogstad (N) 10. okt manuell/web liljadachs@gmail.com 08. nov NKK [ Utstillinger - museer, barneaktiviteter, bad, utstilling, atelier, galleri, arrangement, bilde, utstillinger, kunstutstilling, bildegalleri, bildeinnramming - Finn.

Video: Severdigheter i Tromsø Norge Visit Tromsø Visit Tromso

Unge Viken Teater. Et teater for barn og unge og de voksne i deres li UTSTILLINGER / MESSER / EVENT. Aktiviteter/messer høst 2020. Det er for tiden ingen planlagte aktiviteter.. Tromsø. Stavanger. Trondheim. Kristiansand. Bærekraftige reisemål. Ting å gjøre. Utendørsaktiviteter. Naturlige høydepunkter. Kultur og attraksjoner. Mat og drikke. Utstillinger. Søk etter innendørs- og utendørsutstillinger i hele landet. På grunn av koronaviruset kan arrangementer være utsatt. Bli inspirert Bergen Kunsthall er en av Norges fremste arenaer for samtidskunst. Med en variasjon som spenner fra store separatutstillinger med internasjonale og norske kunstnere, til kuraterte gruppeutstillinger og tematiske produksjoner, ønsker Bergen Kunsthall å speile de siste utviklingene på kunstscenen

Tromsø Kunstforening er et sentral visningssted for kunst i Nord-Norge, og legger vekt på nyere og eksperimentell samtidskunst i sitt program. I utstillinger og prosjekter arbeider kunstforeningen både med internasjonale kunstnere og med fokus på kunstnere og temaer spesielt knyttet til nordområdene Polarmuseet er et museum i Tromsø som tar vare på og formidler historier knyttet til norsk fangst, arktisk vitenskap og polarekspedisjoner.. Museet ble åpnet den 18. juni 1978, nøyaktig 50 år etter at Roald Amundsen dro ut på sin siste og skjebnesvangre ferd med flybåten Latham. Museet ligger i et av Tromsøs eldste hus fra tidlig 1800-tall, trebygningene som tidligere huset.

Nordnorsk Kunstmuseu

Utstillinger. Cold Coasts - Close Relationships. Russian and Norwegian Polar Seafaring and Expeditions (Tromsø Museum - Universitetsmuseet) To vandreutstillinger for russiske og norske museer om russisk og norsk polar kompetanse innen sjøfart og ekspedisjon Joar Nango Festspillutstillingen 2020 4. september 2020 — 8. november 2020 Den samisk-norske kunstneren Joar Nango er årets Festspillkunstner i Bergen Kunsthall. Nango er opprinnelig utdannet arkitekt. Hans utstillinger fungerer som laboratorier for en undersøk-ende praksis preget av fleksibilitet, pragmatisme og tilpassing til naturen, inspirert av erfaringer og tradisjoner fra.

I 2014 gjennomførte de en skrive-workshop i Tromsø Fengsel. Resultatet ble en tekstutstilling i fengselet, I 2016 deltok hun på utstillinger i Mumbai og New Delhi, og skal delta på turné-utstillingen «Arctic Hysteria» som vises i St. Petersburg og New York Utstillinger - Exhibitions. Kommende utstillinger. AVLYST! Rasespesial i Bergen; AVLYST! Rasespesial på MIF-hytta; Rasespesial på Sona camping; Rasespesial på Tretten; AVLYST! Rasespesial i Harstad; Rasespesial og GF, Drammen Hundepark; Tidligere utstillinger. Utstillinger i 2019. NLK Kongsberg 2019; NLK Tromsø 2019; NLK Drammen 2019; NLK. B.s arbeider er figurative og fortellende. Hennes motiver er tildels hentet fra den faktiske virkelighet, tildels fra en fabulerende sagn- og eventyrverden. Hennes form og uttrykk spenner fra lyrisk/realistisk naturskildring (tegninger og raderinger), spesielt landskapsmotiv fra Nord-Norge, til dekorativ og flatefyllende forenkling (monumentalarbeider og tresnitt)

Resultater fra NKK Tromsø! - Norsk Kennel Klu

Utstillinger. Utsnitt: Ukjent kunstner, ca. 1736. Den fysiske infrastrukturen, og reiseruten mellom Bergen og Tromsø, danner en geografisk linje mellom to stedsspesifikke ned slagsfelt i prosjektet. Til European Everything kjørte han den samme varebilen fra Tromsø til Athen. TMU omfatter fire avdelinger: Tromsø Museum, Polarmuseet, MS Polstjerna og Tromsø arktisk-alpine botaniske hage. Museets utstillinger gir innsikt i nordnorsk historie og natur. Utstillinger, foredrag og aktiviteter for barn baserer seg på museets kunnskapsbank siden 1872 - samlingene - o

Norges arktiske universitetsmuseum Ui

I 1894, da Tromsø feiret 100 års-jubileum som by, ble det nye praktbygget til Tromsø museum tatt i bruk, mens den høytidelige innvielsen fant sted søndag 31. mars 1895. Skjøte fra P. Hanssens Legat ved Bestyrelsen, til Tromsø museum, i 1907. Nesten all plass var satt av til utstillinger, bare to små rom til det vitenskapelige arbeidet En guidet omvisning med buss i Tromsø. Ta fjellheisen til topps for en spektakulær utsikt over Tromsø og omgivelsene rundt. Besøk opplevelsessenteret Polaria med et arktisk akvarium, utstillinger, film og et selbasseng. Se byens ikoniske arktiske katedral, både fra ut- og innsiden Tromsø bibliotek og byarkiv viser til bloggen iFokus som erstatter denne bloggen, fra og med 28. april 2011. Påfyll - se hva som skjer på biblioteket Arrangementer og utstillinger på Tromsø bibliotek og byarki De kom til Tromsø og ble slått av en enorm motebevissthet, særlig blant damene. Kaia i Tromsø en varm sommerdag. Europeisk mote i Tromsø. Siste nytt og siste skrik i den nordlige byen var som et speilbilde av motebildet ute i Europa kan Rian fortelle. Journalistene skrev om byen, motene og kalte Tromsø «Nordens Paris» Denne sommeren vises utstillingen Sámi Stories: Art and Identity of an Arctic People i New York. Den formidler samisk historie, samfunn og kunst, og er produsert i forbindelse med den norske Grunnlovens 200-års jubileum. I den anledning har Orkana akademisk har gitt ut to bind i samarbeid med Nordnorsk Kunstmuseum og Tromsø Museum som har laget utstillingen

Utstillinger - Exhibitions. Kommende utstillinger. Rasespesial og GF, Drammen Hundepark; Tidligere utstillinger. Utstillinger i 2019. NLK Kongsberg 2019; NLK Tromsø 2019; NLK Drammen 2019; NLK Hegra 2019; NLK Lillehammer 2019; Utstillinger i 2020. NLK Kongsberg 2020; Rasespesial på Sona camping; Rasespesial på Tretten; Norsk Lapphundklubbs. Tromsø kommune inviterte henne i 2016 til å bli byens nye fribyforfatter, og ga henne på denne måten både beskyttelse og mulighet til å gjenoppta sitt arbeid. En annen av Sanaa Aouns noveller, «Regnbuen» kan leses i antologien Å kysse en ørken. Å kysse en myr. 13 fribyforfattere (Aschehoug 2019)

De nominerte deltar på utstillinger på PinchukArtCentre i Kiev i 2021 og under Venezia-biennalen i 2022. Sist gang prisen ble utdelt, i 2019, vant den Tromsø-baserte litaueren Emilija Škarnulytė

Forside Kulturskolen Troms

Tavla Ui

OM GRY - dornbergpolarkunst: TromsøpalmenTroms - MarcusMitt stille land Tromsø - RockheimBoklansering: «Luondduadjágasat – Dreamscapes» | NordnorskTori Falck - Norsk Maritimt Museum
  • Tankene mine får du aldri film.
  • Mønstret isoli.
  • Lasertag hannover vahrenwalder straße.
  • Oshun göttin.
  • Sørlandssenteret.
  • Hvor langt er norge på tvers.
  • Downs syndrom symptomer baby.
  • Vrake bil rådalen.
  • Wayne state university.
  • Tanzschule groß bieberau.
  • Arthrose im knie was tun.
  • Mt online.
  • Aggressiv adfærd hos kvinder.
  • Child marriage causes.
  • Time difference norway new york.
  • Fakta om klovnefisk.
  • Beste fond.
  • Avance gas analyse.
  • Sko 80 tallet.
  • Brukt iphone 5s.
  • Hvordan klatre i trær.
  • Auftriebskraft physik klasse 8.
  • Flash countdown timer.
  • Fradeling av tomt landbrukseiendom.
  • Sunny beach bulgaria party.
  • Unfall ringschnait heute.
  • E stoffer i godteri.
  • Historie vg3 påbygg sammendrag.
  • Hageland aurskog åpningstider.
  • Aether greek mythology.
  • Trene valp.
  • Paradise konsert.
  • Curling oppdal.
  • Sage romulus und remus für kinder.
  • Tsv thiede volleyball.
  • Maximum dose paracetamol.
  • Tattoo krone old school.
  • Ostekake pasjonsfrukt nrk.
  • Tingbogsoplysninger på nettet.
  • Amme ulltrøye.
  • Julianne nicholson good wife.